Nytt samarbeid

Vi ønsker ikke å være som alle andre, samt så ønsker vi å kjøpe mer lokalt – Derfor er vi stolte av å presentere vårt nye tilskudd Brødrene Ringstad som skal levere det meste av pølser og spekemat. En morsom liten funfact: Vi har internt kjørt en blindtest på hvor Brødrene Ringstad kom best ut. Vi er meget fornøyde med valget og håper dere også setter pris på et kvalitetshopp i pakkene deres. 😄

Ellers så ønsker vi å få takke for et fantastisk og innholdsrikt fabrikkbesøk!


Good to know om Brdr.Ringstad

Dyrevelferd
Vi har egne verdikonsepter for gris, storfe, lam og kalv hvor levevilkårene for dyrene er satt i fokus. Vi har tett kontakt med våre leverandørbønder for å sikre at dyrene har det godt, og at vi får den beste kvaliteten, smaken og kjøttfylden på råvarene.

Lokale råvarer
Våre dyr blir levert fra flere gårder i Rakkestad bl.a Gjulem gård, Kraugerud gård og Torper gård. I tillegg får vi leveranse fra andre gårder i distriktet når vi har behov. Vi har egne verdikonsepter for gris, storfe, lam og kalv hvor levevilkårene for dyrene er satt i fokus. Vi har tett kontakt med våre leverandørbønder for å sikre at dyrene har det godt, og at vi får den beste kvaliteten, smaken og kjøttfylden på råvarene.

Håndverk
Dyktige håndverkere med utdannelse og erfaring som kjøttskjærere og pølsemakere samt høyere utdannelse innen kokk- og næringsmiddelindustri gjør at vi innehar den faglige kompetansen som gir kjøttprodukter av beste kvalitet.

Kvalitetsprodukter
Bak all foredling av våre råvarer ligger det et ønske om å optimalisere råvarene og produsere velsmakende produkter. Vi kan tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter, bl.a pølser, karbonader, pålegg, spekemat og stykningsdeler av storfe-, svin- og lammekjøtt.

Mattradisjoner
Ønsker du å holde gamle mattradisjoner i hevd ved å lage tradisjonelle matretter så har vi råvarene du trenger.

Recommended Posts