Om oss

SMAKSGAVER AS 
Spesialister på matgaver                             

Vi har siden 1989 jobbet med mat som gave til næringsliv og organisasjoner.  Bevisst satsing gjennom disse årene har gjort oss til en av markedslederne på dette området.

Alle våre kampanjer er bygd rundt temaet mat og tilhørende produkter.

Produktspekteret spenner fra norske matradisjoner til internasjonale spesialiteter. Om du skal kjøpe en matgave til jul eller fylte påskeegg til påske vil du alltid finne produkter fra kjente kvalitetsleverandører. 

Spesialiteter:

Sammensatte matgaver til jul av f.eks:
Laks, spekemat som norsk fenalår og spekepølser, spansk serrano og italiensk parmaskinke. Olivenoljer og balsamico er også populært. Bestselgeren er fortsatt norsk julemat som sild, sylte, skinker m.m.

Konfektesker og sjokoladebokser med det innholdet som Ola Nordmanns litt kresne gane forventer. Her har vi det rette utvalget fra de gode produsentene, som Lily O´Briens, Hamlet

Påskeegg med både populære smågodt produkter og kjente og kjære godteri og sjokolademerker som Lily O´Briens, Mondelez / Freia, Nidar og Malaco. I våre påskeegg finner du bare kvalitetsprodukter for enhver smak fra både internasjonale og norske produsenter.

Ferdigpakkede godteposer for juletrefesten, barneselskapet eller firmafesten.

Fra oss har du alltid mulighet for skreddersydde og kreative løsninger for matgaver eller sjokoladegaver.

Vi kompromisser ikke på kvalitet, og henter produktene fra kvalitetsleverandører i inn- og utland.

Magnar Sundhagen

Magnar Sundhagen

Daglig leder

Anne Cathrine Møller

Kontorleder

Josefin Malmgren

Josefin Malmgren

Markedssjef

Patrick Fjell

Patrick Fjell

Logistikksjef